ĆIRO BLAŽEVIĆ TEŠKO BOLESTAN: Nažalost, moram reći katoličku stvar – zbogom

Legendarni Miroslav Ćiro Blažević u teškom je zdravstvenom stanju pa je u intervjuu za slovenski Sport Klub kazao kako se osjeća loše i čak se oprostio od Slovenaca i Slovenije.

Novinari SK kontaktirali su ga kako bi govorio o nadolazećoj utakmici Hrvatske i Slovenije, koja se 7. rujna igra u Splitu.

“Dragi moji Slovenci. Naša ljubav je bezgranična. Vi volite mene, ja volim vas, ali moram reći tužnu vijest. Ja sam jako, jako bolestan. Osim što sam star, imam 86 godina”, naveo je popularni Ćiro za SK.

“Ako uskoro ne dođem, a vjerojatno i neću, iskoristio bih ovu priliku da iskažem svoju ljubav i pozdravim sve svoje prijatelje u Sloveniji. Poručujem im da mogu biti ponosni što su Slovenci.

Dosegli ste civilizacijski nivo za kojim mi Hrvati čeznemo. Nažalost, moram reći katoličku stvar – zbogom. Zbogom dragi moji Slovenci. Žao mi je. Veoma sam pesimističan”, naveo Blažević.

Cijeli intervju možete pročitati OVDJE..

Ćiro Blažević boluje od raka, koji mu je prvi put dijagnosticiran 2011. godine. Sedam godina ranije imao je operaciju prostate. Usprkos tome što je pobijedio dva raka, opaka bolest sada se vratila.