ČILIĆ I FEDERER NA TELEVIZIJI: HRT osigurao prijenos finala Australian Opena

VIDEO: PORAZ U ČETVRTFINALU - Čilić izgubio od Federera u dramatičnom meču koji je mogao dobiti

Hrvatska radiotelevizija (HRT) na Drugom programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) prenosit će završni susret teniskog turnira Australian Opena u kojemu će nastupiti hrvatski tenisač Marin Čilić protiv Švicarca Rogera Federera.

Prijenos je u nedjelju, 28. siječnja, s početkom u 9.25 , rezultat je to intenzivnih pregovora Produkcijskog odjela za sport Hrvatske radiotelevizije i agencije Discovery Eurosport.

Uspjelo se dogovoriti prihvatljivu cijenu otkupa televizijskih prava prijenosa toga susreta.

U priopćenju Produkcijskoga odjela za sport Hrvatske radiotelevizije se kaže: “Zadovoljni smo jer smo postigli dogovor s Eurosportom, koji je pokazao fleksibilnost i otvorenost u pregovorima te ostvarenju dogovora u interesu hrvatske javnosti. Zajednički nam je cilj da svi gledatelji u Republici Hrvatskoj imaju priliku pratiti naše sportaše u postizanju vrhunskih svjetskih uspjeha. Zbog toga je Eurosport ustupio Hrvatskoj radioteleviziji prava za prijenos završnice teniskoga turnira Australian Open za muškarce po prihvatljivoj cijeni i tako osigurao da ove nedjelje cijela Hrvatska može uživati u vrhunskome tenisu i navijati za Marina Čilića”.

Osim na Drugom programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) prijenos završnog susreta Australian Opena na području Republike Hrvatske bit će moguće pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

PISALI SMO:

ČILIĆ PROTIV FEDERERA: Uz Božju pomoć sve se može – čitajte OVDJE.

ROGER FEDERER: Radujem se meču sa Čilićem – trenirali smo na Maldivima – čitajte OVDJE.