CETINSKI UZ MARKA IZ PRAVILA IGRE: Ostavite Marka i njegovu obitelj na miru !! Može vas biti sram!

Foto: Mario Draušnik
Foto: Mario Draušnik

Već neko vrijeme igraju se razne mutne igre oko “Pravila igre” i njihovog sada već bivšeg pjevača Marka Kutlića, kojem se svašta podmeće.

Moja podrška mladome kolegi i prijatelju. To što se radi jednom mladom i divnom čovjeku i mome kolegi Marku iz benda Pravila Igre je nešto na što se ne mogu oglušiti., napisao je na svom Facebooku naš popularni pjevač Toni Cetinski, koji je vrlo često uz mlade i sposobne glazbenike.

Toni dalje piše:

Želi ga se prikazati kao vjerskog prolupanog fanatika samo zato jer je vjernik i jer vjeruje u dragog Boga. Molim? Strašno ljudi. Poznajem Marka jako dobro i ne mogu vjerovati da novinarka takvog kalibra uopće daje priliku nekom kao “manageru” bubnjaru i njegovim jako pametnim savjetnicima iz managmenta u sjeni prostora u ozbiljnim medijima da lupetaju i ugrožavaju tako divnog momka.

Ako se Marko i razboli to neće biti zbog vjere prema Bogu nego zbog mobinga koji se nad njim sustavno vrši već neko vrijeme.

Ostavite Marka i njegovu obitelj na miru !!
Može vas biti sram!

Ne bi me čudilo da ste mu i u ugovoru o suradnji stavili stavke da se kloni vjere i tko zna kakvih još gluposti koje nemaju veze sa zdravim razumom. Najbolje bi bilo da recimo naprave bend sa 666 bubnjara i 666 PR stručnjaka i managerica !!

Marko, tebi želim da se makneš od svega i kreneš svojim pravim putem u kojem ćeš uvijek imati moju potpunu podršku prvenstveno zbog svojih ljudskih osobina a pjevački gledajući PRAVILA IGRE to si ti, nikako managment a kamoli bubnjar benda.

Tvoja budućnost je zapisana i svjetlija od budućnosti ljudi koji su odabrali onu drugu stranu biznisa i bezbožnosti.
Volimo te i uz tebe smo.

Podrška Marku:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1979491925613239&id=100006573526809

Evo sramotnog pokušaja diskreditiranja jednog divnog bića, našeg Marka.
Sramota !!

PISALI SMO:

VIDEO: TONI NAJAVIO KONCERTE – Evo gdje ćete sve moći uživati uz pjesme maestralnog Cetinskog – pogledajte OVDJE.

Komentiraj