ČESTITKE VATRENIMA I DALIĆU: Oglasili se Plenković i Jandroković

Premijer Andrej Plenković i predsjedniok Sabora Gordan Jandroković u subotu su čestitali hrvatskim nogometnim reprezentativcima i izborniku Zlatku Daliću na bronci osvojenoj na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru.

“Treći na svijetu! Još jedna medalja sa Svjetskog nogometnog prvenstva na ponos i radost cijele Hrvatske! Čestitke izborniku Daliću i Vatrenima od srca!”, napisao je Plenković na Twitteru nakon što je Hrvatska s 2:1 pobijedila Maroko u utakmici za 3. mjesto.Jandroković: Ujedinili ste Hrvate u domovini i svijetu, onako kako samo vi znate

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković je napisao: “Ujedinili ste sve Hrvate u domovini i svijetu, onako kako samo vi znate!”.

“Dragi naši Vatreni, od srca vam čestitam na fantastičnom plasmanu i osvojenoj brončanoj medalji na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru! Ovom pobjedom ponovili ste velike uspjeh hrvatske reprezentacije na svjetskim prvenstvima u Francuskoj 1998. i u Rusiji 2018. godine kada smo također osjećali silni ponos”, stoji u čestitki.

Naglasio je i i kako su kroz čitavo prvenstvo pokazivali iznimnu mentalnu snagu, vjeru, domoljublje i hrabrost.

“Takvo lice Hrvatske s velikim srcem pronijeli ste svijetom. I na tome vam hvala. Ovaj povijesni uspjeh kojem se raduje cijela Hrvatska zasluga je svih igrača predvođenih kapetanom Lukom Modrićem, izbornikom Zlatkom Dalićem te cijelog stručnog stožera i saveza. Još jednom ujedinili ste sve Hrvate u domovini i svijetu, onako kako samo vi znate. Uime Hrvatskog sabora i osobno, želim vam uspješan nastavak vaših sportskih karijera i nove blistave igre na sljedećim prvenstvima, stoji u čestitki predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića.