ČESTITKA GRADONAČELNIKA: Evo što je za blagdane svima poželio Milan Bandić

bandić

U povodu predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić sugrađankama i sugrađanima uputio je čestitku.

“Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, iskreno i od srca vam čestitam Božić, blagdan mira i obiteljskog zajedništva, nade i radosti! Božić daje dodatni smisao našim svakodnevnim naporima da u duhu zajedništva, tolerancije i solidarnosti gradimo društvo u kojem ćemo živjeti i osjećati se bolje, u kojem ćemo probleme rješavati dijalogom, znanjem i marljivim radom. Neka nas Božić ozari optimizmom, neka u naša srca i naše domove unese veselje i sklad i neka nas dodatno potakne na solidarnost s potrebitima, na radost davanja kojim obogaćujemo vlastiti život. S tim mislima, drage sugrađanke i dragi sugrađani, čestitam vam Božić i želim vam dobro zdravlje, obilje sreće i zadovoljstva u novoj 2018. godini!”

Gradonačelnik Bandić blagdansku je čestitku, među ostalima, uputio i kardinalu Josipu Bozaniću, nadbiskupu Zagrebačke nadbiskupije, predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije monsinjoru Želimiru Puljiću te apostolskom nunciju u Republici Hrvatskoj preuzvišenom nadbiskupu Giuseppeu Pinti.

čestitka bandić

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!