ČAK 3000 TRKAČA: Toliko će ih biti na popularnom Zagrebačkom noćnom ceneru

Najpopularnija urbana utrka Zagrebački noćni cener od 19h sa startom na Trgu bana Jelačića okupit će večeras 3000 trkača i još jednom potvrditi status utrke koju se ne smije propustiti, najavljuju organizatori.

Izvor: Media servis

Postoje brojne utrke, a postoji i Zagrebački noćni cener – utrka koja se iščekuje cijelu godinu. Mjesto gdje se trče osobni rekordi na 10K, ali i utrka na koju se odlazi zbog lude navijačke atmosfere u centru glavnog grada.

Zagreb živi i diše ovu utrku na 10 kilometara, koja na nekoliko sati svake prve nedjelje u studenom zauzme strogi centar grada i okupi trkače i navijače iz svih dijelova Zagreba, Hrvatske pa sada već i svijeta.

Na 11. izdanju, osim već standardnih navijačkih punktova sve sudionike očekuje i prava poslastica! U suradnji s Muzičkom akademijom, točno pored staze Zagrebačkog noćnog cenera, nastupit će Jazz ansambl Muzičke akademije pod vodstvom red. prof. art. Saše Nestorovića.

Svi navijači, prije odlaska na navijačke punktove, na Trgu bana Josipa Jelačića mogu izraditi transparente te preuzeti ostale navijačke rekvizite.