ČAČIĆ O ŽDRIJEBU LIGE PRVAKA: Dinamo nije bez šansi – veselim se Kovačiću i Rebiću

Dinamo je danas saznao protivnike s kojima će igrati u najelitnijem svjetskom klupskom natjecanju Ligi prvaka. Bit će to Milan, Chelsea i Red Bull Salzburg.

Ždrijeb je odmah po završetku na Maksimiru komentirao trener Dinama Ante Čačić.

“Velika je stvar da samo napravili sve da uopće budemo na ždrijebu. Nema lagane skupine, ovo je najjače svjetsko klupsko natjecanje. Ova skupina koju smo dobili, ne sjećam se da smo u Ligi prvaka igrali s tim klubovima. Naša želja je da kroz ovo natjecanje kao momčad rastemo i učimo, ali i da pojedinci naravno stasaju. Učinit ćemo sve da budemo konkurentni i da nastavimo biti ti koji će u svakoj utakmici tražiti svoju šansu. Dinamo nije bez šansi”, rekao je Čačić pa dodao:

“Slažem se da je dobro da Hrvati dolaze na Maksimir. Rekao sam da sam priželjkivao moja dva kapetana Luku Modrića i Darija Srnu, ali veselimo se naravno Kovačiću i Rebiću. Salzburg? Morat ćemo ih dobro analizirati, možda nisu tako zvučno ime, ali su dobra momčad koja stalno ima rezultate za respekt u Europi. Nismo ni u jednoj utakmici favoriti, ali nismo ni autsajderi.”