BURNO U SABORU: Zbog prozivanja državne tajnice prijetili Grmoji – on sve prijavio policiji

nikola grmoja

MOST-ov saborski zastupnik zatražio je stanku u Saboru, zbog, kako je rekao, prijetnji koje su mu upućene u telefonskom pozivu.

“Tražim stanku zbog prijetnji koje su mi upućene u telefonskom pozivu, nakon izlaganja Mire Bulja u kojem je prozvao državnu tajnicu, zbog poslovnih projekata njezinog supruga”, pojasnio je MOST-ov saborski zastupnik.

Bulj, naime tvrdi da Marija Pejčinović Burić, koja bi prema najavama premijera Plenkovića trebala postati ministrica vanjskih poslova, stoji iza projekta “Vis Viva”, koji vode tvrtke povezane s njezinim suprugom Zoranom Burićem.

Grmoju je, navodno, nazvao Ivan Poparić Kane, jedan od najvećih zagovornika i lobista termoelektrane na Cetini, upozorivši ga da “ako se on uhvati, Bulj neće znati hoda li naprijed ili se vraća natrag”, rekao je Grmoja, te sve prijavio policiji.

“Očekujem da se Kanu privede zbog prijetnji saborskom zastupniku, najmanje na pet dana kao što su priveli ove koji su vrijeđali našu državnu tajnicu Janicu Kostelić”, ustvrdio je Grmoja.

Komentiraj