BURIĆ VRIJEĐALA PEOVIĆ: Nakon intervencije premijera poslala “ispriku”

Majda Burić (HDZ) poručila je jučer u Saboru Katarini Peović da ima ‘rusoljubno’ i ‘srboljubno’ srce te je optužila da je fizički napala svog partnera i skriva se iza zastupničkog imuniteta.

Reagirao je naknadno premijer Andrej Plenković i rekaČ

“Je, pogriješila je. Ja znam Majdu dobro, Majda je tu učinila jednu grešku. Molim je da se ispriča”, rekao je Plenković na pitanje novinara te je dodao kako to nije nikakav stav niti nje osobno, niti HDZ-a.

“I mislim da je u nekakvom žaru tih replika jednostavno to bio potez više, koji nije primjeren i koji smatram da nije bio sa zlom namjerom”, istaknuo je.

Nakon svega Majda Burić je medijima poslala sinoć ispriku, a prosudite sami koliko je ona iskrena:

“Vezano uz moje današnje obraćanje zastupnici Katarini Peović, želim naglasiti, kako u kratkom obraćanju od 30 sekundi koje dozvoljava Poslovnik Hrvatskoga sabora, nije mi bila namjera uvrijediti bilo koga, nego ukazati na njene potpuno neprihvatljive proruske stavove koje je javno deklarirala, a u svojim istupima je vrijeđala i hrvatske branitelje i vrijednosti Domovinskoga rata. ispričavam se ako sam svojim izjavom uvrijedila pripadnike srpske manjine, što mi nije bila namjera”.