BURA OKO ŽALAC, RIMAC I INICIJALA A. P.: Evo što kažu Ivica Puljak i Peđa Grbin

Nakon što je u javnost izašla prepiska između Josipe Rimac i Gabrijele Žalac u kojoj spominju i dotičnu osobu inicijala A.P., oporba je na nogama.

Izvor: Media servis

Sandra Benčić i Arsen Bauk jučer su s dozom ironije komentirali tko bi mogao stajati iza tih inicijala, a šef SDP-a Peđa Grbin je prokomentirao ovu situaciju:

“Ja se oko toga šaliti neću. Potpuno je jasno tko je Andrej Plenković i koja je njegova uloga u cijeloj ovoj priči. Mislim da bi bilo izuzetno odgovorno od njega da izađe pred hrvatsku javnost i da odgovori na brojna pitanja za koja sam siguran da mu ih želite postaviti.

HDZ i Andrej Plenković moraju odgovoriti kako su Hrvatsku ponovno doveli u situaciju da se hrpe novca nose u nekakvim torbama. Izvlače iz države i državnih poslova i da se opet razmahuje korupcija.”

Predsjednik stranke Centar i splitski gradonačelnik Ivica Puljak rekao je da su u Hrvatskom saboru već postavili pitanje:

“Je li Andrej Plenković dijeli plijen svojih stranačkih kolega? Mislim da smo sve bliže odgovoru na to pitanje.

“MOST-ovac Zvonimir Troskot najavio je što će po tom pitanju napraviti njegova stranka.”Ono što ćemo definitivno napraviti je da ćemo pozvati državnu odvjetnicu u Sabor, evo to je ekskluziva jer je nevjerojatno što se sada kroz medije provlači da bi Andrej Plenković kao premijer trebao doći na ispitivanje vezano uz aferu Software i da je kao takav nedodirljiv.

Za nas u Hrvatskoj nedodirljivih nema. Zašto europski tužitelji kao takve nalaze takve nalaze prikazuju to javnosti, a Državno odvjetništvo koje bi to trebalo raditi, koje obrtnici i poduzetnici financiraju, štite vladajuće.”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!