BURA OKO FOTKE: Račan objavio Plenkovića i Milanovića – što je bilo dalje?

andrej plenković, zoran milanović

SDP-ovac Ivan Račan, sin pokojnog Ivice Račana, dugogodišnjeg predsjednika SDP-a i hrvatskog premijera, objavio je fotografiju Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića u srdačnom susretu, uz tekst “Nas dva brata skupa ratujemo…”

“Tko zna, možda je došlo vrijeme u kojem HDZ više neće biti stranka isključivosti… Tja, čovjek se ima pravo nadati. Zapravo bilo bi puno ako postanu konstruktivna oporba, to bi bio veliki korak naprijed za Hrvatsku… Tko zna, možda time počne i dugotrajan period rasta, razvoja i sreće u Hrvatskoj”, napisao je Račan.

Podsjećamo, Milanović je nedavno rekao kako bi Plenković po svom političkom habitusu lako mogao pripasti socijaldemokratima. Sve je vidljivije i da ona tvrđa struja baš i ne podržava Plenkovića za predsjednika HDZ-a. On i ekstremniji radije bi kao nasljednika Karamarka vidjelo Zlatka Hasanbegovića.zoran milanović, andrej plenković, hdz

Eto i dokaza, jer je fotografija koju je Račan objavio vrlo rzo dobila i dodatak s tekstom: “Hoćemo li dopustiti da nam opet sinovi jugooficira kroje budućnost? Podijelite dalje! Još jedan razlog zašto je doktor Zlatko Hasanbegović najbolji kandidat za predsjednika HDZa! Što čekamo???”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!