BURA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Izazvao ju savjetnik Tomaševića – evo zašto

Josip Jagić, savjetnik stranke Možemo, napisao je komentar na Twitteru koji je vrlo brzo podigao prašinu u javnosti. Na to se osvrnuo Marko Sladoljev, saborski zastupnik MOST-a, na na sve je odgovorio i sam Jagić.

“Čovjek zadužen za PR i sve nastupe Možemovaca Josip Jagić kojeg novinari zovu kad ne mogu doći do neke informacije iz Grada Zagreba, na komentar kolumnista Indexa Gordana Duhačeka kako nitko nije poubijao više katoličkih svećenika od Hrvata ljevičara, komentira kako su to dobra stara vremena, za kojima je eto Možemovac Josip Jagić nostalgičan. Gnjusan, neljudski, anticivilizacijski komentar! Možemo pod hitno mora raskinut suradnju s ovim čovjekom, a gradonačelnik Tomašević i platforma Možemo se ispričati!”, napisao je Marko Sladoljev na Facebooku.

Josip Jagić pojasnio je svoju izjavu također na Twitteru.

“Zaboravio sam kako internet ne trpi ironiju. Naravno da ne mislim da ikog treba na ikoji način diskriminirati po vjerskoj ili drugoj osnovi. Žao mi je što se ovo protumačilo kao podrška nasilju ili bilo čem gorem”, napisao je Jagić u objašnjenju svoje prve reakcije.