BUNJAC O “LOVU” NA KRADLJIVICE PELENA: Tri su premijera napravili štetu od bar milijardu paketa pelena!

Sada već bivši saborski zastupnik Branimir Bunjac, koji nastavlja svoju političku djelatnost, komentirao je “potjernicu” policije za ženama koje su otuđile pelene iz trgovine.

Ovo je njegova objava na Facebooku:

“Policija je objavila da traži tri žene koje su ukrale tri paketa pelena iz trgovine. Tu vrlo važnu vijest prenijeli su svi portali, a objavljene su i fotografije kradljivica.

Slažem se da treba stati na kraj kriminalnoj organizaciji siromašnih mama koje su državi napravile nepopravljivu štetu od 450 kuna.

Usput se nadam da će jednoga dana policija objaviti i fotografije tri premijera koji su napravili štetu od bar milijardu paketa Pampers pelena.

Štetočina koji su uzrokovali stanje da ljudi uopće ne žele imati djecu, a kad ih imaju onda moraju krasti da bi ta djeca imala minimum dostojanstva”.

Podsjećamo PU karlovačka je neki dan objavila priopćenje:

U Ulici B. Frankopana u Ogulinu 14. veljače 2019. godine između 18.55 i 19.05 sati te u još tri navrata tijekom veljače 2019. godine tri nepoznate ženske osobe su iz trgovine otuđile razne kozmetičke proizvode.

OPIS OSOBA:

Jedna ženska osoba tamnije kose, odjevena je u zimsku crnu jaknu s kapuljačom, svjetliju majicu, donji dio trenirke crne boje s bijelim prugama na nogavici, u ruci je nosila paket pelena, a ispred sebe crnu torbu.

Druga ženska osoba svijetle kose zavezane u rep, odjevena je u crnu majicu, zimsku crnu jaknu, sive tajice i u ruci je nosila paket pelena.

Treća ženska osoba tamne kose zavezane u rep, odjevena je u crnu majicu, zimsku crnu jaknu, traperice, u ruci je nosila paket pelena.

Pozivamo građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese karlovacka@policija.hr .

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/BBunjac/posts/2423007417927037″ bottom=”30″]