BULJ PROTIV MJERA STOŽERA: Dođite svi na Alku, recite “ne” dvostrukim kriterijima

Miro Bulj, saborski zastupnik i gradonačelnik Sinja, ustraje u svojoj borbi da se u gradu za vrijeme Alke i Velike Gospe dopusti rad lokalima do tri sata iza ponoći, da se u gledalište pusti 5000 ljudi, te opet upućuje apel Stožeru.

Na Facebooku Bulj piše:

“BOŽINOVIĆU, DOPUSTITE LJUDIMA DA SLOBODNO, BEZ OGRANIČENJA RADE!!

Stožeraši, donesite najrazumniju odluku, ukinite ovo vremensko ograničenje rada do pola noći jer kako je moguće da se u pola noći budi korona, koja su to istraživanja pokazala.

Kao gradonačelnik osjećam se neugodno i prema ugostiteljima i svim ljudima zbog ove mjere koja je nerazumna koju su donijeli ministri Božinović i Beroš koji se na Pelješkom mostu mogu grliti jer valjda imaju stranačku COVID iskaznicu. Ja još jednom upozoravam: Nemojte ovo raditi ljudima Sinja i Cetinskog kraja i naše Domovine, ovo je ruganje s narodom.

Odmah je počeo pritisak na mene, što im ja smetam? Što će nas staviti u žicu i ogradu? Je li korona bila na Pelješkom mostu ministru Božinoviću kad su jedan do drugoga držali neke predizborne govore.

Kad su izbori nema korone…korona je tad zaspala. Apsolutno su dvostruki kriteriji. Dođite svi na Alku, recite NE dvostrukim kriterijima”, poručio je Bulj na Facebooku.