BULJ PISAO JANDROKOVIĆU: Traži da se sabornica ne iznajmi EPP-u i “četniku Vučiću”

Mnogo se buke diglo i bilo je raznih komentara nakon što je predsjedništvo Hrvatskog sabora donijelo odluku o iznajmljivanju sabornice za potrebe stranačkog kongresa Europske pučke stranke.

Bilo je oštrih riječi i u Saboru, a sada je Miro Bulj, zastupnik MOST-a na Facebooku objavio kako je predsjedniku Sabora poslao prijedlog zaključka o povlačenju odluke o iznajmljivanju sabornice za potrebe stranačkog kongresa EPP-a.

Na Facebooku Bulj piše:

“Uputio sam u proceduru zaključak kojim se povlači odluka o iznajmljivanju Sabornice Europskoj pučkoj stranci u kojoj je i četnik Aleksandar Vučić.

Predsjedništvo Hrvatskog sabora je donijelo odluku o iznajmljivanju sabornice za potrebe stranačkog kongresa Europske pučke stranke, s obrazloženjem predsjednika Hrvatskog sabora kako je to dosadašnja uobičajena praksa i u ostalim zemljama Europske unije.

Budući se pokazalo da je to presedan, jer niti jedna druga članica Europske unije takvu odluku nije donijela, tražim u što kraćem roku raspravu i odluku Hrvatskog sabora da se sabornica neće iznajmiti za potrebe kongresa Europske pučke stranke”.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/mirobuljMOST/posts/2829421173768981″ bottom=”30″]