BULJ OPRAO BAČIĆA: Moj Baćo, ja sam na raspolaganje narodu, a ti Plenkoviću, Sanaderu…

Kao i mnogi u zemlji, i ne samo političari, pitali su se kako na kraju nije nitko kriv za dramatična zbivanja oko Doma za starije i nemoćne u Splitu, gdje je bilo četrdesetak zaraženih koronavirusom, a 12 je korisnika doma preminulo.

Reagirao je i MOST-ov Miro Bulj, koji kaže kako je očekivao da će na njegov istup reagirati netko iz HDZ-a, ali nije vjerovao da će to biti, kako kaže HDZ-ob dijamant Ante Bačić Baćo.

Bačić Baćo se drznuo i da Bulja prozove i u najmanju ga ruku optuži kako se nije stavio u službu naroda. Bačić Baćo je napisao: “Obzirom na njegovo golemo znanje i iskustvo očekivali smo da će svoje usluge staviti u službu naroda”.

Bulj mu je odgovorio žestoko na Facebooku:

“SRCE ZA BAĆU

Javio se HDZ-ov dijamant Ante Bačić Baćo i to nakon što sam danas upozorio na činjenicu kako za ulazak virusa u splitski Dom za starije i nemoćne nitko nije odgovarao iako su štićenici 10 dana imali simptome i temperaturu. Očekivao sam javljanje nekog iz HDZ-a ali se nisam nadao da će na mene poslati takvog kapitalca koji je svojim djelovanjem zadužio i narod i državu.

Kažeš Baćo da si očekivao da se stavim na raspolaganje narodu u ovoj epidemiji?!

Moj Baćo, mislim da si se za zadatak loše pripremio. I kao što ja nisam ispunio tvoja očekivanja, bojim se da ćeš i ti loše proći kod svojih mentora Sanadera i Bobana.

Da si se bolje spremio za ovaj napad znao bi da sam se ja u ovoj epidemiji stavio na raspolaganje Crvenom križu Grada Sinja. Znao bi i da sam tijekom cijele ove krize na raspolaganju narodu Cetinske krajine, mojim starijim i bolesnim susjedima kojima zajedno s ostalim volonterima dostavljam hranu, lijekove i potrepštine.

Meni je jedino važno da sam ispunio iščekivanja moga naroda. A što ti misliš o meni Baćo mi je važno koliko i to što o meni misle Andrej Plenković, Gordan Jandroković, Ante Sanader ili Blaženko Boban. Na tvoju žalost tebi je jako važno što oni o tebi misle, a nakon ovog nepripremljenog napada neće misliti baš dobro.

Ja sam se narodu i Domovini stavio na raspolaganje kad je “grmilo” i za vrijeme rata, kod poplava u Slavoniji, požara u Dalmaciji, u borbi za moju Cetinu kontra termolektrane koju je gurala tvoja klika i sada u ovoj krizi. Dok si se ti moj Baćo stavio na raspolaganje jedino Plenkoviću, Sanaderu i Bobanu kako bi se ujaslio u saborsku fotelju.

Baćo ne brini o meni, nego gledaj da se za ovakve napade bolje pripremaš kako ne bi ugrozio svoj položaj i neku buduću fotelju. Za narod te kao i one koji su te uhljebili ionako nije briga”.

Podsjetimo Ante Bačić Baćo na Facebooku ja napisao:

KO O ČEMU, BULJ O SVEMU 🤦‍♂️
Prije svega moram istaknuti kako mi je izuzetno drago da je saborski zastupnik, županijski vijećnik, gradski vijećnik grada Sinja i predsjednik Mjesnog odbora Suhač ŽIV i ZDRAV 😷

Bili smo iznimno zabrinuti proteklih nešto više od mjesec dana slušajući zastrašujuću tišinu spomenutog gospodina. Priznajem kako je bilo neobično ne vidjeti ga i čuti, kako njega tako i njegove performanse 😷

Obzirom na njegovo golemo znanje i iskustvo očekivali smo da će svoje usluge staviti u službu naroda 😷

Već sam ranije pozvao sve političare koji se ozbiljno bave politikom da se u ovim vremenima ne bave politikanstvom 😷

U vremenima ovakve pandemije prioriteti su sasvim drugačiji i nitko neće biti honoriran pokušavajući steći bilo kakav politički poen 😷

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/mirobuljMOST/photos/a.1265230906854690/3233922166652211/?type=3&theater” bottom=”30″]

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/169060793727857/photos/a.171079463525990/536542070313059/?type=3&theater” bottom=”30″]