BULJ O KAŽNJAVANJU HAJDUKA: HDZ-ovac Pezo bio delegat na utakmici, a HDZ-ovac vodi i HNS

Sjećate li se onog smiješnog gradonačelnika Dubrovnika Mata Frankovića iz redova HDZ-a koji je nakon utakmice Lokomotive i Hajduka komentirao kako je Hajduk žrtva sudačke mafije?!

Pita to Miro Bulj, saborski zastupnik i gradonačelnik Sinja, koji je već jednom pojasnio Frankoviću tko drži uzde u HNS-u.

Sada Bulj u povodu kažnjavanja Hajduka u svezi utakmice s Osijekom na Facebooku piše:

Tad sam mu odgovorio da tu mafiju delegira HNS, a taj isti HNS vodi HDZ, iz čega proizlazi da je Hajduk žrtva HDZ-a čiji je Franković član!

A sad imamo i novi moment.

Znate li tko je bio delegat utakmice s Osijekom nakon koje je Hajduk kažnjen drakonskom kaznom igranja pred praznim Poljudom?!

Bliski Frankovićev suradnik i predsjednik HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije Blaž Pezo koji je kao krimen naveo i bacanje rola papira tijekom koreografije.

Ne boli mene toliko njihov lopovluk, da su lopovi to zna cijela Hrvatska. Gotovo sam navikao na njihov lopovluk.

Ne boli me toliko ni što drmaju i kontroliraju sve segmente hrvatskog društva, pa tako i nogomet, jer smo sami za to krivi.

Mene boli što i dalje imaju obraza glumit da su oni ti koji se bore protiv kriminala i mafije, pa tako i nogometne mafije!

To me boli i to više ne mogu trpit!

Nadam se samo da je narod progledao. Uspjeh referenduma protiv kompromitiranog Stožera je znak da se narod počeo buditi!

Vrijeme je za obračun s mafijom! Ili ćemo se mi na izborima obračunati s njima ili će nas u potpunosti raselit i uništit ovu prekrasnu zemlju.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!