BULJ NIJE KRIV: U vrijeme korone na Sinjskoj alki puštao glazbu iza ponoći

Saborski zastupnik i gradonačelnik Sinja, Miro Bulj na svom Facebooku objavio je da je oslobođen od presude Općinskog prekršajnog suda.

Podsjetimo kako je Bulj bnio “kriv” što je u vrijeme korone puštao glazbu za vrijeme Sinjske alke puštao glazbu iza ponoći.

Bulj piše:

Dragi prijatelji,

oslobođen sam pravomoćnom presudom Općinskog prekršajnog suda od optužnog prijedloga Policijske uprave Splitsko-dalmatinske tj. Policijske uprave Sinj u kojem me se teretilo da su u vremenu zabrane okupljanja zbog epidemioloških mjera Stožera 9. kolovoza 2021., iza ponoći, puštao glazbu.

Radilo se o proslavi naše Alke kada je zbog suludih mjera Stožera vrijeme okupljanje bilo ograničeno do ponoć, iako vjerujem svi znate do kojih se sati fešta u Sinju u dane Alke.

Rast cijena kojem smo svjedočili cijelu prošlu godini i kod nas i u svijetu posljedica je tih suludih mjera i zatvaranja koje su uništile gospodarstvo i zbog kojih se masovno tiskao novac.

Na sve to se nadovezala energetska kriza zbog ruske agresije i onda suludi Plenkovićev potez uvođenja eura u najgorem mogućem trenutku.

Nemojte zaboraviti što su nam radili, nemojte zaboraviti ni tko je zagovarao zdrav razum i racionalan odgovor na epidemiju.

Ponosan sam što ni ja ni moje kolege iz Mosta nismo pokleknuli.

Ponosan sam što sam jedini gradonačelnik u Hrvatskoj koji nije dopustio uvođenje covid potvrda kao i što sam dio kluba Mosta koji je stao uz narod i suprotstavio se referendumom suludim epidemiološkim mjerama.

Vidim i da koronaši koji su zagovarali sulude mjere ovih dana dižu kaznene prijave protiv ljudi koji su svojim matematičkim modelima i analizama pomogli da mjere kod nas budu blaže nego u nekim drugim zemljama.

Možda zato kako se ne bi propitala njihova odgovornost i njihove prognoze. Al doći će i to na red!