BUJAS OŠTRO PO PEOVIĆ: Pokažimo joj srednji prst, zajedno – evo i zašto

Predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas komentirao je izjavu liderice Radničke fronte Katarine Peović koja je rekla da UGP-u svi koji rade u javnom sektoru predstavljaju uhljebe.

Objavu Bujasa s Facebooka prenosimo u cijelosti.

Dosta je nasim građanima ekstrema bilo sa lijeva, bilo sa desna, a pogotovo onih koji ne bi nista radili, stvarali, samo bi tuđe rasporedivali, otimali, u ime naroda naravno…ali za svoj racun!
Toliko lazi i toliko mrznje prema poduzetnicima i obrtnicima davno nisam vidio u javnom prostoru…do dolaska RF ili ti “KPJ”.

Naravno da je ona poprilicno iskompleksirana propalim marksistickim teorijama 19 st. u interpretaciji svog mentora – Kapovica.

Ona jednostavno i nema svoj stav, samo je instruirana sto i kako reci. Naravno da je laz da si desno ako si za trzisnu ekonomiju i liberalnu demokraciju (ona koja stiti manjine u svakom kontekstu) i ako zelis manje poreze i regulacije, vise slobode i manje utjecaja drzave, naravno da je laz da su svi u Javnom sektoru uhljebi, no istina je da su oni u birokratskom segmentu Javnog sektora mahom uhljebljeni…a ona i Ribic se kriju iza produktivnog dijela Javnog sektora, nasih sestara, doktora, policajaca, vatrogasaca…koji su potplaceni bas zbog ovih iznad prosjecnih placa politickih uhljeba.

Ovakav napad od politicke partije na neovisnu i jaku Udrugu iz civilnog sektora, je samo dokaz njihovog mentalnog sklopa, totalitaristickog u “dobroj staljinistickoj maniri”, ne dao Bog, da su takvi blizu Vlasti, vjerujte mi, verbalni delikt bi bio prvo sto bi vratili, a na tome ne bi stali!

Pokazimo joj srednji prst, zajedno…

Slobodno komentirajte, da cujem vaš stav…i zapitajmo se, zar ovakvi uce nasu djecu?