BUJAS OŠTRO ĆORIĆU: Ministar je jer ima partijsku knjižicu – u mojoj firmi ni pod ne bi mogao čistiti

Ministar Tomislav Ćorić je na N1 Televiziji danas kazao da “likovi poput Bujasa, koji zbog samopromocije uzurpiraju javni prostor nakon svega što je poduzeto od strane države, ne zaslužuju nikakav komentar”.

“Problem Bujasa i njegove sljedbe je u činjenici da ne žele čuti artikulirana promišljanja koja nisu na strani njihovih. Ja ne mogu govoriti ono što Bujas ili netko od ljudi koji se s njima promovira žele čuti”, rekao je Ćorić za N1, te dodao da Bujas i njegovi istomišljenici stvaraju medijski cirkus.

Također, njihove prosvjede, onaj prošli tjedan pred Ministarstvom financija kada su upalili lampaše te današnji kad su pred Ćorićevim ministarstvom polagali vijence, nazvao je morbidnima.

Tako je optužio Bujasa i Udrugu Glas poduzetnika za “morbidnost” u trenucima epidemije u Hrvatskoj.

Na odgovor se nije dugo čekalo. Bujas je na Facebooku u grupi Udruga Glas poduzetnika napisao:

“A likovi kao Ćorić u mojoj firmi ne bi mogli čistiti pod, nije niti za to kvalificiran, a kamoli da bude ministar. Ministar je samo zato što ima partijsku knjizicu.

O njegovoj vječnoj samopromociji dalje neću niti pričati, a bez ikakvog efekta za sve građane RH.

Na poziv novinara sa N1 ne želi niti u studio sjesti sa mnom. Mjesecima tražimo sastanak sa njim, a ispred 13.000 poduzetnika i obrtnika članova UGP-a, niti odgovor nismo dobili.

Bolji ministar bi bila moja pokojna baba.

Da li biste ga vi u vašoj firmi zaposlili?”

 

Odgovori