BRNABIĆ ODGOVORILA JANDROKOVIĆU: A što Vi vidite kada se pogledate u ogledalo?

Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila je predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću koji je danas rekao kako će Hrvatska koristiti pregovore oko pristupanja Srbije u EU.

“Jedna članica EU se usuđuje da javno kaže da ako tražite pravdu za ubojstvo srpske djece, jer četvero je tamo pobijeno, starosti od šest do 13 godina, da zbog toga ne možete biti dio EU. To je vladavina prava? To su europske vrijednosti? I nije vas sramota da to kažete otvoreno“, napisala je Brnabić na Twitteru.

Brnabić je, komentirajući poziv Jandrokovića svima u Srbiji da se “pogledaju u ogledalo”, kazala da se Srbija pogledala u ogledalo i shvatila da mora tražiti pravdu za pobijenu djecu, djevojke i starce na Petrovačkoj cesti, kolovoza 1995. godine.

“A što Vi vidite kada se pogledate u ogledalo? Čovjeka koji brani i slavi ubojice djece, djevojaka i staraca? Vaši ‘heroji’ pobili su nenaoružane ljude, u bijegu, iz zraka”, navela je premijerka Srbije.

Brnabić je navela da se Srbija okrenula budućnosti i pozvala Jandrokovića da uradi isto. “Počnite gledati u budućnost, bit će Vam lakše”, zaključila je Brnabić.