BRLEKOVIĆ NAPAO ŠUKERA: Jedva je završio osnovnu školu, a reprezentaciju je srozao!

ivan brleković

Nastavljeno je suđenje u kojem Davor Šuker, predsjednik HNS-a tuži nekadašnjeg dopredsjednika Saveza Ivana Brlekovića za klevetu. Suđenje je nastavljeno iznošenjem obrane Ivana Brlekovića.

Sportske novosti podsjećaju da je riječ o tvrdnjama izrečenima u intervjuu Maxu, koji je prenio Večernji list, a u kojem je između ostalog Brleković rekao da je ‘čuo da je iz računovodstva HNS-a došla informacija da je Šuker za zadnjeg boravka u Americi spiskao između 200 i 300 tisuća kuna na kartici HNS-a. Brleković je iznoseći obranu rekao da se ne osjeća krivim.

“O Šukeru nikada javno nisam govorio, a da sam ga htio oklevetati rekao bih što mi je o njemu govorio pokojni Dino Pokrovac, da je jedva završio osnovnu školu i to prva četiri razreda u jednom danu u Doboju. Pojam ‘spiskati’ Šuker je protumačio kao lopovluk. A to u književnosti znači rastrošna, neracionalna potrošnja”, kazao je između ostaloga Brleković.

“Kada je Šuker preuzeo HNS u srpnju 2012. godine Hrvatska je bila četvrta na svjetskoj rang-listi, a danas smo srozani. Iza Šukera su debakli u Brazilu i Francuskoj. Dakle – totalni potop. U HNS-u nisam od 2010. godine kada je došla današnja garnitura krađom i otimanjem, a o tome postoji sudska presuda”, dodao je Brleković.

HNS je dostavio informaciju sudu da je tijekom 2014. godine na karticama MasterCarda i Vise potrošeno ukupno 3.018,24 dolara. No Brleković tvrdi da bi njegovu izjavu mogla potkrijepiti Affinity kartica PBZ-a koja se drži u Savezu, a ne glasi ni na čije ime.

 

Komentiraj