BRKIĆ I DALJE NA METI: Presretao mailove supruge – on kaže da “cirkus ide dalje”

Milijan Brkić, zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Sabora ipak se našao na popisu osumnjičenih osoba i to zbog predmeta Franje Varge, doznaje RTL.

Podsjećamo kako je Varga optužen u aferi SMS, prije mjesec dana pušten iz zatvora u Osijeku, a sada RTL doznaje kako je Brkić u svojstvu osumnjičene osobe ispitan u policijskom USKOK-u prije 11. travnja.

Osumnjičen je da je preko Varge presretao računalnu poštu svoje bivše supruge Karmen. Brkić nije odgovarao na pitanja bez svojeg odvjetnika, pa se branio šutnjom.

U cijeloj priči bio je veza Blaž Curić, bivši vozač ministra Tolušića, ali i kum Milijana Brkića koji nije krio prijateljstvo ni nakon Curićevog uhićenja.

RTL kaže je u istom predmetu osumnjičen i Brkićev brat Jozo, jer je preko Franje Varge presretao računalnu poštu za sebi jednu blisku žensku osobu.

Brkić ni njegov brat nisu htjeli ništa komentirati pred kamerama.

Ali zato je za N1 Brkić rekao: “Cirkus koji je počeo prije 10 mjeseci, ide dalje, a kao što sam već rekao, u njemu i dalje ne želim sudjelovati. Za sada ću samo nadodati da je sramotno u što su pojedinci pretvorili državne institucije”.

NAJNOVIJE:

OGLASIO SE PNUSKOK: Sumnje u sprječavanje dokazivanja – prijava protiv Brkića – čitajte OVDJE.

Komentiraj