BREGOVIĆ TUGUJE ZA SESTROM: Kažu da nakon njene smrti ne izlazi – nitko ga ne može utješiti

Poznati glazbenik Goran Bregović (70) neutješan je otkako mu je priije desetak dana u Splitu preminula sestra Dajana Bregović Marić (51).

Mediji u Srbiji pišu kako je Bregović neutješan i da mu ne mogu pomoći ni supruga Dženana Sudžuka i kćeri.

“Goran je bio izuzetno vezan za mlađu sestru. Iako nisu živjeli zajedno jer su Goranovi roditelji bili razvedeni, pa je sestra bila s ocem u Splitu, a on kod majke u Sarajevu, on je često boravio ljeti kod sestre i puno ju je volio. Zato ga je njezina iznenadna smrt jako pogodila”, ispričao je izvor za Kurir

“Ne znam kako će prebroditi gubitak jer depresija sve više uzima maha. Dobio je i antidepresive koje pije kako bi se oporavio, pa se njegovi najbliži nadaju da će mu vremenom biti lakše. Što će, život ide dalje, iako je gubitak zaista težak”, dodao je izvor. 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another throwback until we see each other again 📸: @tinkoffarena

Objavu dijeli Goran Bregović (@goran_bregovic_official)

Kako pišu srpski mediji, Bregović je s Dajanom proveo mladenačke dane jer su njegovi roditelji Franjo i Borka bili rastavljeni. Zbog toga je on malo živio u Sarajevu, malo u Splitu. Goranova mlađa sestra živjela je u stanu koji je dobio njihov otac kada je otišao u mirovinu u kvartu Blatine, a u njemu je nastala cijela posljednja ploča legendarnog benda “Bijelo Dugme”. 

Goran ima još jednog brata Predraga, a kako nijedan od njih nije dobio sinove, Dajana je svome prezimenu dodala i prezime Bregović. 

Komentiraj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *