BRANIMIR BUNJAC: Žalosno je gledati kraljicu Živog zida, a još žalosnije formalnog predsjednika

Podijelite članak

Jedan od najaktivnijih saborskih zastupnika i čovjek koji je dao veliki doprinos Živom zidu, sada suspendirani Branimir Bunjac, zgrožen je situacijom u i oko Živog zida.

Još se jednom oglasio na Facebooku kako bi ukazao na laži koje se, kako kaže, čuju od kraljice Živog zida, što se odnosi na Vladimiru Palfi, ali ne štedi ni njezinog supruga, predsjednika stranke Ivana Vilibora Sinčića.

Naime, Sinčić je danas izrekao mnogo ružnih riječi i optužbi na račun Bunjca i Pernara.

Na Facebooku je Bunjac napisao:

/IDEMO DELAT!/
Žalosno je gledati kraljicu Živoga zida kako javno laže da ne zna tko je po skrivečki snimao sastanak u stanu Vuletića i poslao izrezani video Jutarnjem listu. Čak mi i sam Vuletić upravo piše da je zgrožen tim postupkom i da je sve učinjeno bez njegovoga znanja.

Još je žalosnije gledati formalnog predsjednika stranke koji poziva na izgradnju Živoga zida, a uz njega su isključivo oni koji primaju plaću ili honorare od stranke. Na trenutak me podsjetio na Milana Bandića koji također podršku kupuje novcem ili podjelom “funkcija”.

Gdje su sada svi oni aktivisti koji su bili spremni dati zadnju minutu svoga privatnoga vremena i zadnju kunu iz vlastitoga džepa da bi branili interese Živoga zida, a preko njega hrvatskoga naroda?

Zašto ne stoje uz svoga predsjednika, već je više od 4/5 članstva na strani ljudi koji prema Sinčićevim riječima žele “fotelje, novac i moć”.

Vrijeme manipulacija očito se približilo kraju, ostaje još samo jedno rješenje, a to su unutarstranački izbori.

Na žalost, svi koji znaju na koji način funkcionira stranka svjesni su da su šanse za bilo kakve izbore, a osobito demokratske, upravo minimalne.

Borit ćemo se do kraja, to svakako uračunajte.

Komentiraj