BRANIMIR BUNJAC: Ukinimo natječaje, škole, diplome – učlanimo se u HDZ

Izvor: Živi zid
Izvor: Živi zid

Saborski zastupnik Živog zida Branimir Bunjac, oglasio se nakon HDZ-ovih prijepora oko čelnog čovjeka NP Plitvice.

Ustvrdio je kako nikog nije briga što Plitvička jezera nestaju, već je važno da ste “osoba od povjerenja”, pa u svezi s tim ima i prijedlog.

Ovo je njegova objava na Facebooku:

“/UKINIMO NATJEČAJE/
Obzirom na to da smo vidjeli da oko toga tko će biti gdje ravnatelj osobno odlučuju Plenković i Milinović, predlažem da se svi javni natječaji u Hrvatskoj ukinu.

Zašto plaćati oglase, gubiti vrijeme, tjerati kandidate da troše novac za dokumentaciju i poštanske usluge?

Najbolje da se odmah svi učlane u HDZ i odu se ulizivati njihovim stranačkim čelnicima, pa im se možda potrefi da negdje budu i ravnatelji.

Čemu škole, diplome, fakulteti, iskustvo, reference, koga briga što Plitvička jezera nestaju, važno je da ste “osoba od povjerenja”, ma što god to značilo”.

A prije toga je Bunjac je u svojoj objavi progovorio i o tome kako su i Plenković i Milinović javno priznali da ne poštuju zakone RH:

/”POSTAVLJANJE” LJUDI/
Plitvička jezera ponovno su u fokusu javnosti, ali ne zbog onoga što bi trebalo, naime zagađenja vode, već radi natječaja za ravnatelja.

Kaže šef ličkoga HDZ-a Milinović da je on “predložio” svoju kandidatkinju, a premijer i njegov ministar Čorić uzvraćaju da su oni imenovali osobu od “svojega povjerenja”. Sad se oko toga svađaju preko medija.

Što je sporno?

Pa ponajprije to da se radilo o JAVNOM natječaju.

Iz ove bizarne stranačke svađe na najvišoj razini samo smo dobili jasnu potvrdu da su javni natječaji u Hrvatskoj obična prevara, da se na njih može javiti samo teški naivac.

Ne gleda se tko što zna raditi, već je li po volji lokalnog ili zagrebačkog HDZ-ovca.

I Plenković i Milinović ovim putem javno su priznali da ne poštuju zakone RH.

Također su jasno potvrdili da je priča o “ocjenjivanju” djelatnika Martine Dalić najobičnija farsa. Kakvo ocjenjivanje sposobnosti, kakvi bakrači, kad ionako sve rješavaju Dado i Plenki na kavici!”

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/BBunjac/photos/a.1843125522581899.1073741828.1842129466014838/2081369612090821/?type=3&theater” bottom=”30″]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!