BRANIMIR BUNJAC: Plenkoviću, čim stignu F-16 upotrijebi ih protiv “opasnog” Živog zida

bunjac

Sve je više buke u javnom političkom prostoru Hrvatske, a velike stranke HDZ i SDP obrušile su se, svaka na svoj način, na Živi zid kojem jedino raste rejting.

Ima i ozbiljnih prijetnji, pa je premijer  i predsjednik HDZ-a Andreje Plenković, koji je svojevremeno zaprijetio da će uništiti Živi zid, sada izrekao kako im neće dopustiti da dođu na vlast.

Reagirao je dosta žestoko Branimir Bunjac, zastupnik Živog zida, koji je na Facebooku napisao:

“/PLENKOVIĆU, NE DAJ SE/

Nakon što su nas nazvali svim mogućim terminima iz rječnika psihijatrije mediji kao da su zastali u histeričnom omalovažavanju Živoga zida.

Pozivam ih da nastave, jer ima još puno toga što nam mogu pripisati, recimo da se družimo s Marsovcima, da se noću pretvaramo u šišmiše, da smo plaćenici Džingis kana.

Come on, “novinari”, nemojte stati, ima Plenković “škuda” da vam baci u krilo. Izdaja svoga naroda ionako je oduvijek bilo najbolje plaćeno zanimanje.

SDP je 1989. nazivao HDZ strankom opasnih namjera jer je htio odvesti Hrvatsku iz Jugoslavije, sada nas u suradnji sa HDZ-om zovu istim imenom jer želimo izvesti Hrvatsku iz EU. Vremena se mijenjaju, ali politike ne, uvijek treba raditi protiv suverenosti svoje države.

Plenković ide i korak dalje.

Nakon što nam je prošle godine javno zaprijetio da će nas “uništiti”, sada kaže da “neće dopustiti” da Živi zid dođe na vlast. Ako živimo u demokraciji, kako možemo bilo kome zabraniti da pobijedi na izborima? Izbornom prijevarom ili vojnim udarom?

Predlažem premijeru da čim stignu F-16 iz Izraela da ih odmah upotrijebi protiv “opasnoga” Živoga zida.

Na podršku SDP-a uvijek može računati. Oni uvijek dižu ruke za NATO akcije”.

NAJNOVIJE:

BUNJAC O KRITIKAMA: Po čemu bi to Sinčić bio lošiji od Plenkovića?! – čitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/BBunjac/posts/2143029035924878″ bottom=”30″]