BRANIMIR BUNJAC: Nisu mlade pustili u Sabor kao da su kriminalci – sramota za vladajuće!

Podijelite članak
Foto: Živi zid
Foto: Živi zid

Današnja akcija policije u kojoj su mladima zabranili ulaz u Sabor predstavlja vrhunac licemjerja hrvatske politike, piše na svom Facebooku saborski zastupnik Živog zida Branimir Bunjac, koji ističe kako radi 20 godina u obrazovanju.

“Iako su danima znali da gosti dolaze djelatnici saborske službe ni na koji način nisu pokušali surađivati sa zastupnikom Pernarom i iskazati gostoprimstvo onima o kojima ovisi budućnost čitave zemlje. Štoviše, stali su pred vrata kao da dolaze kriminalci. Što reći nego – beskrajna sramota!

Svi oni koji su 26 godina uništavali državu bez trunke morala i etičnosti sada nas navodno tome žele podučiti.

Rone “krokodilske suze” nad pravima djeteta, samo i jedino iz razloga jer su njihova sterilnost i prijetvornost razotkriveni u svoj ljudskoj bijedi.

Radio sam punih 20 godina u obrazovanju i dobro znam da mladi ljudi nisu znali nabrojati čak ni dva ministra iz razloga jer su im bili beskrajno strani, dosadni i mrski.

Sada kada su konačno otkrili političara koji im budi nadu, kada po prvi put u životu gledaju saborske sjednice i prate politiku, kada osjećaju da ih netko iskreno zastupa, cijeli sustav se propinje na “stražnje noge” zbog navodne brige “za maloljetnike”.

Mladi žele ostati u Hrvatskoj zbog Ivana Pernara, a zbog premijera, potpredsjednika sabora i pravobraniteljice jedino što žele je pobjeći glavom bez obzira iz zemlje.

Kad je u zadnjih 26 godina bilo tko od mladih htio doći u sabor vidjeti bilo kojega zastupnika HDZ-a i SDP-a?

Kako bi uopće mogli gledati ljude koji su doveli Hrvatsku na samo dno po nezaposlenosti mladih, koji ne isplaćuju stipendije, učenički prijevoz, ne rješavaju problem školske užine, lektira, sporta, udžbenika ni nastavničkih kadrova?

Kako bi mogli poštovati ljude koji tjeraju njihove roditelje u očaj i plač, u siromaštvo i nesreću?

Danas je bio veliki test za vladajuće garniture, a na njemu su pale u potpunosti. Sjedite, ocjena jedan!

MOŽE VAS ZANIMATI:

HRVATSKI SABOR: Pernaru nije onemogućen ulazak, a evo zašto nisu mogli ući učenici – čitajte OVDJE.

VIDEO: NEDJELJOM BEZ ACE: Pernaru i mladima zabranjen ulaz u Sabor – razgovarali vani – čitajte OVDJE.

GORAN MILIĆ O SPORTU I DRŽAVI: Novak Đoković mijenja u svijetu sliku Srbije? Ma haj’te molim vas – čitajte OVDJE.

Komentiraj