BRANIMIR BUNJAC: Najčešće me pitate kako to sve izdržim – evo odgovora

Podijelite članak

Saborski zastupnik Branimir Bunjac, koji se oprostio od Živog zida, nakon mnogo bure u toj stranci, nastoji krenuti novim koracima u svaki novi dan, kako je najavio – u borbi za bolju Hrvatsku.

Budući ga fanovi, prijatelji i štovatelji najčešće pitaju i kako je sve to izdržavao, Bunjac im je na Facebooku pružio odgovor.

Ovo je njegova objava:

“Često ste me pitali kako to sve izdržim?

Doista, svako jutro kada sam kretao prema saboru imao sam osjećaj da idem u ludnicu. Tamo je tolika negativna energija da se to može osjetiti u zraku, normalan čovjek tamo može isključivo teško patiti.

Znate da ste na mjestu gdje se rješava sudbina Hrvatske, ali vam je istovremeno jasno da većina zastupnika radi u svom vlastitom interesu, a ne u interesu onih koji su ih izabrali.

Ono što me psihički držalo na površini je moja nepokolebljiva vjera u Boga.

Ako me pitate jesam li klerikalac odmah mogu reći nisam. Svjestan sam da upravo među svećenstvom ima ogroman broj nečasnih ljudi, od materijalista do pedofila i masona.

Moja vjera počiva u svakodnevnom čitanju svetih spisa (makar 10 minuta) i molitvi. Čim više tražim društvo dobrih i produhovljenih ljudi. Svaki čovjek koji traga za Bogom mi je drag, bez obzira kojoj formalnoj religiji pripada.

Najvažnije od svega mi je živjeti vjeru. Naime, riječi koje izgovaramo su potpuno nebitne ako ih ne slijede odgovarajuća djela.

U Saboru sam isključivo želio biti oruđe u Božjim rukama koje radi za dobrobit svih živih bića na planeti Zemlji. Zato se nisam bojao ničega ni nikoga. Nekima se takav sviđam, drugima ne, ali to sam bio ja i nitko drugi”.

Komentiraj