BRANIMIR BUNJAC: Masoni nisu bezazlena ekipa – treba im zabraniti rad u državnoj upravi

Nakon što je glavni državni odvjetnik priznao kako je član masona, uslijedili su mnog komentari i osvrti, a dosta je i onih koji su zatražili da podnese ostavku.

Na masone se osvrnuo i bivši saborski zastupnik Branimir Bunjac, koji je nejavio i osnivanje političke platforme Treća opcija.

Bunjac među ostalim kaže kako masoni ne bi smjeli biti zaposlenici u državnoj upravi.

Na Facebooku Bunjac sve pojašnjava:

“Ne tako davno pisao sam o činjenici da u Hrvatskoj mogu napredovati isključivo podobni pojedinci, a jedna od skupina među njima su i masoni.

Pogledajte bilo gdje – na fakultetima, u HAZU, u ministarstvima, diplomaciji, vladi, saboru, među gradonačelnicima i županima, na Kaptolu, na sudovima, u policiji i vojsci, u bolnicama, u medijima, svugdje su masoni na istaknutim položajima. Možda ih samo i jest 800, ali svi su zaposleni u državnoj upravi ili su direktno povezani sa s njom.

Zašto je baš ta skupina, kao nijedna druga, toliko koncentrirana u samom vrhu vlasti?

Masoni nisu budale niti su bezazlena ekipa, a svakako im je jedan od ciljeva voditi zakulisnu politiku, vući konce iz sjene i pritom materijalno zbrinuti sebe i svoje obitelji. Njihov sukob interesa je preočit.

Ovaj problem može se riješiti vrlo lako na način da mason ne može biti zaposlenik u državnoj upravi što treba urediti pravilnicima.

Osobno nikada nisam bio niti ću ikada biti mason iz jednostavnog razloga jer vjerujem u Boga, a istovremeno smatram da pošten čovjek nema što skrivati pred drugima, ponajmanje znanje koje treba nesebično dijeliti”.

MOŽE VAS ZANIMATI:

VIDEO: ZASTRAŠUJUĆI MASONSKI RITUAL – Otkriveni detalji inicijacije za koje nećete vjerovati da su mogući! – čitajte OVDJE.

Komentiraj