BRANIMIR BUNJAC: Kolinda mora otići – definitivno nije državnica, već proizvod

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mnogo je komentara događaja oko smjenjivanja Mate Radeljića, savjetnika za unutarnju politiku predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, koji je obavijestio javnost da su mu prijetili iz SOA-e da će ga, ako treba, pregaziti autom.

Predsjednica je i ranije razočaravala jedan dio javnosti, ali i političara, saborskih zastupnika, a sada je nastalo satnje komentirao i Branimir Bunjac, zastupnik Živog zida.

Bunjac kaže kako predsjednica mora otići, a na Facebooku piše:

/KOLINDA MORA OTIĆI/

Nije mi običaj baviti se predsjednicom države jer ona obavlja funkciju koja je sama po sebi institucija. Nestranačka osoba trebala bi zastupati sve građane jednako.

Međutim, zadnji događaji sa SOA-om i smjenom savjetnika, barem meni, predstavljaju kap koja je prelila čašu.

Razotkrili su se teška nesposobnost, kalkuliranje i kukavičluk koji definitivno pokazuju da Kolinda Grabar Kitarović nije državnik, već proizvod.

Do sada se predsjednica predstavljala kao navijačica, manekenka, studentica, a od danas i kao osoba koja mijenja politiku kako vjetar puhne, oslanjajući se na usluge SOA-e, pod čijom je, čini se, komandom, iako bi trebalo biti obrnuto.

Takva osoba u biti nikada nije ni smjela postati predsjednica, ali eto u Hrvatskoj je sve moguće, pa i biti predsjednik koji po ničemu konkretnom neće biti zapamćen.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/BBunjac/photos/a.1843125522581899/2310900235804423/?type=3&theater” bottom=”30″]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!