BOŽO PETROV: Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj će u interesnom huliganstvu biti zaustavljen svaki i najviši moćnik

božo petrov

Božo Petrov, potpredsjednik Vlade, komentirao je na Facebooku jučerašnji huliganski izgred na utakmici Češka – Hrvatska.

“Kako se voli Hrvatska jučer je pokazao Darijo Srna. Samo nekoliko dana nakon velike obiteljske tuge u Metkoviću smogao je snage vratiti se u Francusku i kapetanski emotivno proživjeti intoniranje hrvatske himne te povesti naš tim u još jednu sportsku borbu. Čestitamo i zahvaljujemo Ti dostojanstveni kapetane.

No u Hrvatskoj se nažalost u gotovo svakom segmentu društva vode dvije druge borbe. Borba bahatih koji su sve institucije podredili svojim sebičnim interesima i borba razočaranih i očajnih koji su spremni na sve, pa i sramoćenje vlastite države da bi proveli svoje osvetničke ciljeve.

Vrijeme je za drugačiju Hrvatsku. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj će u svojem interesnom huliganstvu biti zaustavljen svaki pa i najviši državni dužnosnik, politički i društveni moćnik. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj će biti zaustavljen i izoliran i svaki ulični razbijač. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj građani neće biti pljačkani ni kroz institucije ni na ulicama.

Pozivamo sve koji žele i sanjaju takvu Hrvatsku da se probude i da nam se pridruže u borbi koja će pravedno čistiti i uzroke i posljedice”, napisao je Petrov.

darijo srna, metković