BOŽO PETROV: Napadaju nas fizički – pepeljarama i gušenjem, ali će silom samo polomiti zube

Podijelite članak

božo petrov

Božo Patrov, potpredsjednik Vlade, na svojem je Facebook profilu progovorio o pritiscima koje MOST, njegovi zastupnici i simpatizeri doživljavaju u lokalnim sredinama odakle i potječu.

Tako Petrov piše: “Posljednjih šest mjeseci, kako bi sakrili neke nečasne radnje prema Mostu tijekom pregovora, a i zato što ime je tako naprosto lakše objasniti neke stvari, Most je u jednom dijelu medija kontinuirano predstavljan kao kukavičje jaje i trojanski konj HDZ-a. Mi članovi, zastupnici i čelnici Mosta koji smo svih ovih godina svjedočili nastajanju naše ideje u sredinama iz kojih potičemo, znali smo da je to jako udaljeno od istine.

Naime, svih ovih godina u svojim lokalnim sredinama doživljavali smo neugodnosti, pritiske, pa i fizičke sukobe upravo sa članovima i simpatizerima HDZ-a i stranaka njihove Domoljubne koalicije.

Nažalost, ovih dana to se ponovilo. U Vrgorcu, gdje Nezavisna lista mladih koja uživa punu potporu Mosta, na njezinog čelnika Antu Pranića, u lokalnom kafiću grubo je nasrnuo i fizički ga ozlijedio brat čelnika vrgoračkog HDZ-a, Mate Primorac, ujedno i novinar Slobodne Dalmacije

Most poručuje njemu, a i svima drugima koji će u budućnosti pokušati silom ili na druge nedopustive načine vršiti pritisak na članove Mosta ili nezavisnih lista koje uživaju našu potporu, da batina ima dva kraja.

Ali na onom našem kraju ne kriju se udarci pepeljarom, gušenja ili gaženja automobilom, ovo su sve redom nabrojani istiniti događaji, na našem se kraju batine krije predana borba do zadnjeg atoma snage, za bolju Hrvatsku i za čiste račune u našim sredinama. Ideju Mosta nećete spriječiti nikakvom silom, samo ćete na njoj polomiti zube”, napisao je Petrov.

Komentiraj