BOŽO PETROV: Govori se da iza mene stoji Milorad Dodik, a prije da su bili Luka Bebić i Papa Franjo

božo petrov

”Situaciju s javnim bilježnikom priznajem kao svoju pogrešku. Htio sam napraviti neki osigurač prema obje strane, no u međuvremenu shvatite koliku odgovornost imate prema građanima i da je odgovornost prema građanima puno veća od vaših želja”, rekao je čelnik Mosta Božo Petrov.

“Da je bilo po mojoj osobnoj želji ja ne bi išao niti s jednom stranom jer smatram da su potpuno različiti od nas…Naime, 19 mandata i toliko povjerenje građana vas obvezuje da neke stvari promijenite, a to ne možete bez ulaska u izvršnu vlast. Nažalost dogodilo se što se dogodilo. To je moja jedna jedina pogreška. Oni su dosad ukrali milijarde, nekad posebno, nekad zajedno, a meni se na dušu stavlja jedan potpis kod javnog bilježnika”, kazao je Petrov u intervjuu za Index.

Na pitanje ima li na njega Crkva ikakvog utjecaja Petrov je kazao kako Most ne pripada nikome.

”Sad se govori da iza mene stoji Milorad Dodik, prije da su bili Luka Bebić i Papa Franjo. Valjda to govori da smo mi svoji. Mi ne pripadamo nikome. Smještaju nas u komunjare, ustaše, UDBU. Mi smo se pojavili kao revolt na sve što se događalo kod nas u lokalnim sredinama. Ne želim pristati na situaciju da nakon svega što je dano za neovisnost da mi netko govori što smijem raditi”, rekao je Petrov.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!