BOŽO PETROV: Gospodin Vlaho Orepić je vijest od jučer

božo petrov, sabor

Predsjednik Mosta Božo Petrov u Koprivnici je zajedno sa Slavenom Dobrovićem govorio o osnivanju najnovijeg Regionalnog centra za gospodarenje otpadom u Piškornici.

Ispred Mosta predstavili su svoja rješenja za zbrinjavanje otpada. Petrov tom prilikom nije htio govoriti o odlasku Vlahe Orepića iz Mostovog kluba kao ni o njegovoj navodnoj ambiciji da bude kandidat te stranke na predsjedničkim izborima, a za početak predsjednik Kluba Mosta.

“Što se tiče gospodina Orepića to je jučerašnja vijest. Mi smo okrenuti drugim temama bitnim za budućnost Hrvatske”, rekao je Petrov.

Na dodatno pitanje je li ga Orepić ikad informirao o želji da bude predsjednički kandidat Mosta, Petrov je odgovorio:

“Ako je presica potrebna posebno za gospodina Orepića možemo je napraviti i po sat vremena razgovarati. Danas je tema, ono što je bitno za Hrvatsku, a to je način na koji ćemo se mi opredijeliti za budućnost gospodarenja otpadom. Vijesti od jučer su vijesti od jučer”, kazao je šef Mosta.

Petrov je na kraju rekao i da Miroslav Šimić, unatoč ranijoj najavi, neće otići iz Sabora već ostati predsjednik Kluba, prenosi Media servis.

Komentiraj