BORZAN O SUČELJAVANJU: Predsjednica bježi jer bi je Milanović “pojeo”

Podijelite članak

Biljana Borzan, SDP-ova zastupnica u Europskom parlamentu, gostovala je na N1 televiziji i komentirala je predstojeće predsjedničke izbore.

“Zorana Milanovića zna cijela Hrvatska, njegov je karakter poznat – on će iskreno reći što misli. Kada glasate za njega, znate što ćete od njega dobiti i koji su mu dosezi. Vođenje kampanje ima utjecaj u stvaranju dojma, ali uvijek ostaje dio njegove osobnosti koja snažno dolazi do izražaja”, kazala je Biljana Borzan za N1.

“Vjerujem da će Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović ući u drugi krug. U Hrvatskoj je u zadnjih nekoliko izbornih ciklusa bilo ekspetimentiranja s trećim opcijama, za koje se ispostavilo da je priča koja se svijdela ljudima na koncu bila nerealna, ili su to bili neki igrači HDZ-a. Glasači ljevice više promišljaju prilikom glasanja, a desnica uglavnom odgovara da glasa za HDZ jer uvijek tako glasa, ili zato što njihovi uvijek glasaju za HDZ”, kaže Borzan.

Na izjavu predsjednice kako se ne želi sučeljavati s onima koji nemaju program, Borzan kaže: “Mislim da je ovo objašnjenje Kolinde Grabar-Kitarović, da ne ide na sučeljavanje jer oni nemaju pregram, loše. Ona ne ide na sučeljavanje jer je svjesna da bi je Zoran Milanović, narodski rečeno, pojeo. Iza njega bi svi ostali u sjeni, jasno mi je da ga se boje”.

Komentiraj