BMW-om U ZAGREBU DIVLJAO POLICAJAC: Pijan, tukao se nakon prometne – udaljen je iz službe

Pijani vozač BMW-a, koji je jučer u zagrebačkom naselju Susedgrad izazvao prometnu nesreću, a onda se potukao s nekoliko ljudi.je policajac.

Napuhao je 1.4 promila. Radi se o 41-godišnjem policijskom službeniku koji u Zagrebu radi u sektoru kriminalističke policije u Heinzelovoj.

U vrijeme događaja nalazio se izvan službe. Na kraju je završio u bolnici, kao i 58-godišnjak kojeg je prebio.

Kako doznaje RTL policajac udaljen iz službe te ga čeka disciplinski postupak.

Ali, ima pravo na plaću tijekom postupka, ali neće raditi. Inače radi u ekipi za očevid zagrebačke policije.

Policijski službenici teritorijalno nadležne postaje prometne policije poduzeli sve potrebite aktivnosti vezane uz prometnu nesreću s materijalnom štetom koju je u svojstvu vozača osobnog automobila prouzročio policijski službenik Policijske uprave zagrebačke, koji je u trenutku nesreće bio izvan službe.

Policajac je probio ogradu na kraju slijepe ulice i zaustavio se na livadi. Nakon toga izišao je iz vozila te se potukao s nekoliko stanovnika. Jednom je navodno slomio kosti lica koji je s teškim tjelesnim ozljedama prebačen u bolnicu.

Bio je s prijateljem. U ulici gdje je ograničenje 30 vozio je više od 100 kilometara na sat.

“Primljen je na kliniku za kirugiju, zbrinut je po kirurgu i otorinolaringologu. Tjelesne ozljede su lakše. Zadržan je zbog opservacije i sigurnosti liječenja”, rekla je za RTL Marica Žižić, glavna dežurna liječnica KB Sveti Duh.