BJEŽAO POLICIJI NA YAMAHI: Mladić se u Istri zabio u policijsko vozilo i teško se ozlijedio

PU istarska obavijestila je o događaju koji se zbio rano jutros oko 01.25 sati na kolniku Ulice Rimske centurijacije uočila motocikl Yamaha pulske registracijske oznake čiji je vozač upravljao suprotnim smjerom u raskrižju s kružnim tokom prometa.

“Policijska ophodnja dala je znak i naredbu vozaču da se zaustavi, no on se oglušio na naredbe te je nastavio vožnju neprilagođenom brzinom po pulskim ulicama. Nastavio je voziti u suprotnom smjeru te je prošao kroz semafor kroz crveno svijetlo.

Nakon što je vozač došao na kolnik Ceste prekomorskih brigada između Premanturske i Medulinske ceste, policijska ophodnja koja se kretala iz suprotnog smjera, dala mu je svjetlosne i zvučne signale da se zaustavi koje je on ponovno ignorirao i nastavio vožnju bez smanjivanja brzine kretanja.

U tom trenutku sudario se s policijskim vozilom pri čemu je pao na kolnik i zadobio teške tjelesne ozljede. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen i policijski službenik koji se nalazio u vozilu u koje je udario motocikl”, priopćila je PU istarska.