BJELICA UOČI SUPERKUPA: Vjerujem da smo bolji od Rijeke – još nas boli poraz u Kupu

Podijelite članak

Na Maksimiru se sutra igra utakmica hrvatskog Superkupa u kojemu će sezonu otvoriti prvak Dinamo i osvajač Kupa Rijeka.

U posljednjem međusobnom susretu Riječani su u Puli u finalu Kupa slavili sa 3:1 te na taj način i izborili novi susret za trofej.

“Boli nas još taj poraz, Rijeka je bila bolja i zasluženo pobijedila. Zbog toga imamo Superkup, dobro smo se pripremili i iako nismo kompletni vjerujem da ćemo sa momčadi s kojom istrčimo biti bolji od Rijeke i da će trofej opet biti Dinamov”, rekao je u najavi utakmice trener Modrih Nenad Bjelica te dodao:

“Eventualna pobjeda donosi titulu, krenuti u sezonu pobjedom protiv najvećeg domaćeg rivala posljednjih godina bi svima puno značilo. Bio bi to dodatni vjetar u leđa za sve ono što nas čeka”, zaključio je Bjelica.

Superkup se održava prvi put nakon 2014., i tada su na suprotnim stranama bili Rijeka i Dinamo, na Kantridi je domaćin slavio s 2:1. U sljedeće četiri sezone Dinamo je triput osvojio duplu krunu, dok je Rijeka taj uspjeh ostvarila 2017., pa se stoga utakmica nije održavala.

Dinamo ima 5 naslova pobjednika i dijeli rekord s Hajdukom, te su uz Rijeku jedini klubovi Lijepe Naše koji su u svoje vitrine spremili ovaj trofej.

Utakmica na Maksimiru počinje u 20 sati.

Komentiraj