BJELICA PRODUŽIO UGOVOR: Postao je najplaćeniji trener u povijesti Dinama

U Dinamu su uoči puta u Osijek i utakmice 31. kola HNL-a sazvali izvanrednu press konferenciju.

Podsjetimo da je Bjelica s Dinamom ove sezone napravio nešto što se čekalo skoro pola stoljeća, prezimio je u Europi, suvereno je osvojio prvenstvo i izborio finale Kupa Hrvatske.

Na pressici se doznalo kako su Dinamo i Bjelica produžili ugovor, i to poboljšani ugovor do ljeta 2021.

Bjelica će zarađivati oko milijun i pol eura neto godišnje, a tako će biti najplaćeniji trener u povijesti kluba.  Rekord je držao Vahid Halilhodžić s 900 tisuća eura neto.

Predsjednik Mirko Barišić je među ostaklim rekao: ”Iako je trener imao ugovor na još godinu dana, to svi veliki klubovi rade, mi smo radi naše vizije i strategije taj ugovor produžili na sljedeće dvije godine. Jako smo u klubu zadovoljni radom našeg trenera jer je razina kvalitete podignuta na zavidnu razinu. Nadam se još većem uspjehu, čestitam Nenadu na svemu dosad postignutom.”

Bjelica je pak rekao kako mu je ”velika čast biti na čelu Dinama, velikog kluba. Nadam se da ćemo uz pomoć navijača napraviti od Dinama još veći i jači klub. Velika mi je čast da mi je Dinamo dao povjerenje i nadam se da ću svojim radom to opravdati. Igrači su najzaslužniji. Trebaju imati pravog vođu i drago mu je da ću to biti ja”.

 

Komentiraj