BJELICA OTIŠAO: Odlazim iz Dinama, sporazumno, s nikim se nisam posvađao – kaže sada već bivši trener

“Građanski nogometni klub Dinamo i gospodin Nenad Bjelica dogovorili su sporazumni raskid poslovne suradnje. Klub zahvaljuje Nenadu Bjelici na dosadašnjoj suradnji i rezultatima koje je ostvario kao trener Dinama”, objavili su kratku vijest iz Dinama.

“Odlazim. Dogovorili smo sporazumni raskid. Nismo se stigli ni posvađati, razlog je taj što je odluka o smanjenju plaća objavljena bez razgovora sa mnom”, rekao je Bjelica i dodao: “Sa Zdravkom Mamićem sam zadnji put pričao 18. ožujka. Planirali smo novu sezonu. Odlazim iz Dinama u dobrim odnosima sa svima, a s Mamićem se u dvije godine nijednom nisam uspio posvađati”-

“Nismo se složili oko situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa. Ostali smo na različitim idejama oko toga i odlučili smo se rastati. Želimo mu puno sreće i da nastavi imati dobre rezultate”, rekao je u ime Dinama Krešimir Antolić, te dodao: “Dio igrača je pristao na smanjenje plaća, a uskoro očekujemo i dogovore s preostalim igračima.”

Imao je i poruku za navijače: “Ovo je kraj turbulentnog razdoblja za klub. Neće toga više biti. Nastavljamo u pravom smjeru.”

A o novom treneru kaže: “Razmislit ćemo u narednim danima. Jovićević? Razmišljamo o njemu, on je vjerojatno favorit za ovu poziciju. U ovom trenutku on je jedini ozbiljni kandidat za trenera prve momčadi.”

Komentiraj