BIVŠI SUPRUŽNICI NA SUDU: Evo što Goran Ivanišević piše o bivšoj supruzi Tatjani Dragović

Goran Ivanišević (52), naš bivšipoznati tenisač, a sada u timu Novaka Đokovića, objavio je na svom Instagramu da na sudu od bivše supruge Tatjane Dragović (45) traži novac koji je zaradio prije i nakon braka.

Na Instagramu piše:

“Ovako… onoga trenutka kada sam se potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova.

Sad samo čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T.D osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i još neki Grand slam, ali to još sud treba ustvrditi.

Za sve upite i ostalo, javite se mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran”.

Podsjećamo kako tjednik Nacional donosi da je sud nakon njegovih tužbi protiv bivše supruge, ali i kćeri, Tatjani blokirao svu imovinu.

Isto tako, pišu kako je Goran pokrenuo više postupaka s ciljem da bivšoj supruzi oduzme dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial)