BITKA ZA FOTELJE U VLADI: Ivan Lovrinović – Želi me se proglasiti opasnim tipom i marginalizirati

ivan lovrinović

Utrka za fotelje vodi se na svim frontovima pa i na društvenim mrežama. Tako se Mostov Ivan Lovrinović, koji je u kombinaciji za neka mjesta u vladi, žestoko obrušio na HRT i njihovog gosta.

Erika Nielsena, glavnog ekonomista Unicredit banke, koji je i organizator investicijske konferencije u Kitzbühelu nazvao je drugorazrednim činovnikom.

„Otvorio sam dvije važne teme: monetarna reforma i drugi mirovinski stup. Sada se moraju napraviti državnički potezi, promijeniti ekonomska i monetarna politika jer će u suprotnom nastupiti kolaps. Drugorazredni činovnik jedne strane banke u udarnim terminima HRT dobiva priliku da se izravno miješa u našu unutarnju politiku i monetarni sustav. Neviđeno i nedopustivo“, napisao je Lovrinović na Facebooku.

Lovrinović naglašava kako su histerični napadi na njega znak da su otvorene najvažnije teme, pa se obraća i Udruzi Franak:

„Zahvaljujem udruzi Franak na podršci jer moramo biti svjesni da samo zajedničkim naporima možemo riješiti ovaj i druge teške probleme u Hrvatskoj. Podržali ste me na izborima i bit ću vaš glas u Saboru i široj javnosti… Sada će se pokazati tko će se svrstati na koju stranu i što možemo očekivati u bliskoj budućnosti. Neću vas iznevjeriti!“