BITKA ZA DIJETE: Što će se dogoditi u pokušaju nove ovrhe nad dječakom u Splitu?

nina kuluz

Bilo je mnogo pisanja oko prave drame – ovrhe nad djetetom, pa bi sada opet odlukom suda, dječak Cesare (9) iz Splita u srijedu trebao biti oduzet majci Nini Kuluz  i predan ocu u Italiju.

Kao i do sada u Splitu mnogo uznemirenja, shrvana majka Kuluz, i nevjerica što je ovrha zakazana baš za 7. veljače.

Naime, sudu u Splitu dobro je poznato kako Kuluz, radi redovitog prijavljivanja tamošnjoj policiji, mora toga dana biti u Italiji.

“Kako da tog dana ostavim dijete ovdje na milost i nemilost da se samo nosi sa cijom strašnom situacijom, a moram u Italiju”, priča ogorčena Nina Kuluz.

Kozul je, naime, u Italiji zbog odvođenja sina osuđena nepravomoćno na tri godine i četiri mjeseca zatvora, pa se zato mora javljati.

Foto: Screenshot
Alessandro Avenati (Foto: Screenshot)

Podsjećamo, sve je počelo 2011. Kuzul je tada sa sinom pobjegla iz Italije, jer je, tvrdila je,  suprug Alessandro Avenati dosta pio i fizički je zlostavljao.

Drama je svoj vrhunac dostigla 27. lipnja 2017. godine kada se prvi put pokušalo ovršiti malenog Cesarea.

Organiziran je tada veliki prosvjed, a rganizatori su u jednom trenutku, izašavši iz stana, viknuli: Imamo dobre vijesti! Ovrha se odgađa na neko vrijeme. Možda ćemo vas trebati opet!

I opet će građani stati u obranu djeteta i majke, kada to neće sustav.

Najavljuje se opet prosvjed, građani kažu da će blokirati cijeli kvart, a najavljuju i autobuse iz Zagreba, Zadra, Osijeka i drugih gradova.

PISALI SMO:

ALLESANDRO KAO POBJEDNIK: Županijski sud donio odluku da se izvrši ovrha nad dječakom i da živi s ocem u Italiji – čitajte OVDJE.

 

Komentiraj