BIŠĆAN O ODGODI UTAKMICA: Kada im Dinamo donese novac iz Lige prvaka, svi su zahvalni

Rijeka je osigurala play-off u Ligi prvaka i sada na Rujevici dočekuje Osijek, a trener Ivan Bišćan ne misli kako će biti lako. Uz to, na pressici je komentirao i odgode utakmica, zbog čega se neki ljute.

Odgođena je takmica Rijeke i Dinama, planirana za 24. kolovoza, jer oba kluba imaju teške utakmice za plasman u Ligu prvaka, pa je utakmica odgođena za 18. prosinca.

I odmah negativni tonovi, posebno oni iz Splita, od navijača, jer se kao Hajduku nije izlazilo u susret. Iako se ne govori kada je to Hajduk imao jednog protivnika pa je u Ligi prvaka, kao što to sada imaju Rijeka i Dinamo.

Trener Rijeke Igor Bišćan o svemu je rekao:

“Pokušavam sagledavati to neutralno. Svi su sretni kad im Dinamo donese novce iz Lige prvaka, onda su svi zahvalni. To je, naravno, dobro. Ali kad se dogode ovakve situacije, onda postoji prostor za nekakve peripetije i rasprave. To se treba riješiti prije početka natjecanja. Ako postoji neka logika da se olakša klubovima koji igraju u Europi, a svi živimo od toga, valjda postoji.”

Bišćan kaže i kako oni nemaju odmora nakon Aberdeena. “Čeka nas baš teška utakmica protiv Osijeka. Bila bi teška i da smo imali odmor, ovako je još zahtjevnija i teža. Osijek je dobar, pojačao se ovog ljeta, imaju ambicije i kvalitetu. Morat ćemo biti jako dobri bez obzira na to u kojem sastavu izašli. Vjerujemo da će publika osjetiti trenutak i da će nam i njihova podrška pomoći da budemo svi zadovoljni na kraju sutrašnje utakmice. Mislim da su igrači htijenjem i zalaganjem pokazali da ih vrijedi doći pogledati i podržati”.