BILO NARODA: Nagrade osvojili Franka Batelić i Petar Grašo

U zagrebačkoj City Plazi održan je 4. Dan najbolje domaće glazbe Narodnog. Publika je odlučila u 2019. nagraditi dvije pjesme – Bilo naroda odnijeli su Franka Batelić s pjesmom “Sve dok sanjaš” i Petar Grašo s hitom “Voli me”.

Izvor: Media servis

“Uvijek nagrada bude logična posljedica pjesme. Pjesmi “Voli me” nije bilo lako jer je izašla nakon pjesme “Ako te pitaju”, no mi smo se oslobodili pritiska i napravili smo potpuno drugačiju pjesmu. Svi su očekivali da ćemo se natjecati s baladama, no ja sam rekao Tončiju ‘ajmo napraviti nešto lijepo, ležerno, mediterasnki'”, rekao je Grašo.

Nagradu je uručio direktor Narodnog Katijan Knok:

“Nemamo dvije statute jer je to i nas iznenadilo. Updateali smo podatke iz dana i dan, zadnji dan kad smo se probudili i pogledali rezultate s istekom ponoći vidjeli smo da oboje imaju iste rezultate.”

Po prvi puta organizirana je i humanitarna akcija Slušaj svoje srce u kojoj su prikupljana sredstva za dječje odjele 5 KBC-ova u Hrvatskoj

View this post on Instagram

Jednom je Mala Franka sanjala Velike pozornice. A jučer se dogodilo ovo. Četiri osvojene Cesarice. ‘Sve dok sanjaš’ je Hit Godine.✨ Čovječe, previše emocija za jednu večer! Dojmovi se tek trebaju slegnuti. Ali wow, kakav osjećaj. Najsnažniji vjetar u ledja. Potvrda truda, rada, predanosti i ljubavi. I to potvrda od VAS, od publike. To je ono najbitnije. ❤️ Hvala vam od srca! Posebno hvala prekrasnoj ženi, glazbenici, divi pod imenom @ivanahusar na divnim riječima. Nepresušan si izvor inspiracije i mog divljenja. 🌟 A moram se zahvaliti svim genijalnim ljudima u mom timu. Koliko sam sretna da uz sebe imam ekipu koja mi je kroz sve ove godine prerasla u obitelj, u najbolje prijatelje. Hvala @sbevanda @jtudorbevanda ❤️ hvala na svim ovim godinama, ovaj uspjeh je vaš koliko i moj! @branimirmihaljevic hvala na pjesmama i tom svom ludom talentu. Za još ovakvih večeri! ✨HVALA SVIMA koji su na bilo koji način ove godine bili dio mog glazbenog puta. @sandra.mihaljevic @aoma_makeup_academy @salonfranic @kriedesign … I naravno – najviše, po tisućuti put HVALA VAMA. Hvala što me gurate i dajete mi snage. 🌟 Kakav početak godine! 2020. što još kriješ u rukavu? ❤️ @nagrada.cesarica #hitgodine

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Komentiraj