BILJANA BORZAN: Ja bih na mjestu Davora Bernardića podnijela ostavku

“Ako ovako bude, onda je to zaista loš rezultat. Očekivali smo u najmanju ruku egal”, rekao je nakon lošeg rezultata Restart koalicije na izborima, Branko Grčić.

Moram reći da je moje najveće iznađenje da ljudi nisu uvažili sve što smo govorili ovih tjedana i mjeseci o tome koliko je loše ova Vlada u nekim segmentima radila i koliko je bilo nepodopština”, rekao je Grčić.

Čestitao je ljudima iz grupacije Možemo. “Oni su napravili ogroman posao, svaka im čast”, rekao je Grčić.

Prerano je govoriti o ostavci Davora Bernardića, kaže Grčić. “Pitanje je kako će se formirati nova vlada, to je isto neizvjesno. Ali je činjenica da relativni pobjednik uzima u ruke ovu priču”, kaže Grčić.

“Izlazne ankete treba uzeti s rezervom. Iako da, velika je razlika, teško da se može tako izokrenuto situacija da mi budemo relativni pobjednici. Veliko upozorenje za SDP je velik broj mandata na lijevoj strani spektra, moramo dobro razmisliti o svojim politikama. Ja vam mogu reći da bih na na mjestu Davora Bernardića podnijela ostavku. Situacija je teška i ako se ovo ispostavi točnim, teško je braniti zašto bi ostao na čelu stranke”, rekla je Biljana Borzan, SDP-oba europarlamentarka.

Komentiraj