BEUS RICHEMBERGH: U mandatu predsjednice helikopterima HV-a lovili su se veprovi i vozili šverceri

Predsjednička se kampanja zahuktava i ispaljuje se već polako i jača artiljerija prem konkurentima, pa se tako aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović vrlo žustro obrušila na Zorana Milanovića, kojem je “servirala” aferu s MIG-ovima.

“Jedina afera, velika afera, koja je dosad bila u oružanim snagama, je afera s MiG-ovima koji su otišli na popravak u Ukrajinu”, rekla je Grabar Kitarović odgovarajući Milanoviću na njegove prozivke zbog švercanja oružja helikopterima HV-a iz Zemunika.

Ali, da predsjednica, kao vrhovna zapovjednica oružanih snaga, zaboravlja sve što se dogodilo u njezinom mandatu u svezi s oružanim snagama, podsjetio ju je Goran Beus Richembergh, saborski zastupnik GLAS-a.

U podsjetniku na Facebooku Richembergh kaže:

“Gospođa Grabar Kitarović bi kao vrhovna zapovjednica Oružanih snaga mogla malo objasniti kako to da se krade streljivo iz skladišta HV-a, kako to da neki visoki časnici kući imaju ogromne arsenale oružja i streljiva, kako to da se helikopterima HZ-a ide u krivolov na veprove po Velebitu, kako to da u NATO bazu ulaze šverceri oružja prerušeni u pilote?

Kako to da se vojnim letjelicama mogu neovlašteno vozikati i civili? Onako, da se malo provozaju?

Halo? Sve to u njenom mandatu?”

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/goran.beusrichembergh/posts/10215236099757015″ bottom=”30″]