BESPLATNI POKAZ ZET-A: Evo tko će se sve moći voziti besplatno u 2018. godini

tramvaj, zagreb, zet

Iz Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom dolazi obavijest o ostvarivanju prava na besplatnu godišnju pokaznu kartu ZET-a.

U priopćenju, koje potpisuje pročelnica Romana Galić, se kaže:

Sukladno članku 32. Odluke o socijalnoj skrbi (Službeni glasnik Grada Zagreba 26/14, 19/15, 6/16, 16/16 i 23/16) pravo na besplatnu godišnju pokaznu kartu ZET-a ostvaruju: umirovljenici čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kn mjesečno; korisnici zajamčene minimalne naknade nesposobni za rad i privređivanje; osobe starije od 65 godina života, a koje nisu korisnici mirovine, čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kn mjesečno; osobe s invaliditetom koje nisu zaposlene te pratitelj slijepe osobe za vrijeme pružanja usluge pratnje te osobe koje imaju status roditelja njegovatelja ili status njegovatelja neovisno o visini prihoda.

Sukladno važećoj Odluci, pravo na besplatnu godišnju kartu ZET-a navedene kategorije naših sugrađana koristit će i u 2018. godini.

Stoga, svi korisnici koji navedeno pravo trenutno koriste moći će se i nadalje voziti i tijekom mjeseca siječnja sa do sada važećom pokaznom kartom.

Svi korisnici, o točnom datumu početka punjenja besplatnih godišnjih pokaznih karata za 2018. godinu, bit će obaviješteni na prodajnim mjestima ZET-a tijekom druge polovice mjeseca siječnja 2018. godine.

NAJNOVIJE:

OBAVIJEST IZ ZET-A: Počelo punjenje besplatnih pokaznih karata – čitajte OVDJE.

 

 

S poštovanjem,

 

 

 

PROČELNICA

Romana Galić, univ.spec.act.soc.