BESKRAJNO PLAVO: Nova moćna knjiga pjesama svestrane umjetnice Sandre Petrž

Sandra Petrž, umjetnica koja je postigla zapažene rezultate na područjima od glume pa do glazbe, i dalje pronalazi nove ceste u svijetu književnosti.

Dokazuje to i svojom novom knjigom “Beskrajno plavo”, sedmom po redu, koju je, kako kaže. posvetila svom sinu Dominuku Antoniju.

Riječ je o zbirci pjesama, koje će još neko vrijeme biti pod velom tajni, dok ih Sandra ne predstavi na svojoj promociji.

Recimo tek kako su Sandrine pjesme njezin snažni glas, njezina ljutnja, tuga, bol, ali one su i njezino svjetlo, poneki korak koji će ju odnijeti u neki drugi radosniji i pravedniji svijet, k ljudima koji još uvijek imaju dušu, gdje bi ona znala još ljepše i uspješnije broditi.

Sandra je u pjesmama slobodna, lišena okova stvarnoga života, i zato duboko iskrena.

Reče nam kako bi zasad tek zahvalila svima koji su joj pomogli da knjiga bude objavljena.

“Zahvalna sam od srca svojim vjernim suradnicima: suizdavaču Udruzi Kulturosfera, Gradu Zaprešiću (Ivani Pezić, Ružici Bošnjak, Sanji Vukman), tu je i Nenad Grbac-portal https://digitalne-knjige.com/, pa Zagrebačka županija, Općina Dubravica – Marin Štritof, B.G., urednica, pjesnikinja Jadranka Varga, recenzent novinar i pisac Milivoj Pašiček. A osvrte su napisali dr. med. Suzana Večerić, dr. Zlatan Gavrilović Kovač i pjesnikinja  Tanja Repinac Wendy.